Zomernummer AMmagazine 2024 'Wonen' nu ook online te lezen!

Zomernummer AMmagazine 2024 'Wonen' nu ook online te lezen!

Het nieuwste AMmagazine ploft inmiddels bij de meeste abonnees op de deurmat. Je leest deze laatste editie - met het thema 'Wonen', interviews met onder meer NHG, Triodos, ASN en prikkelende columns zoals die van Jan Driessen - nu ook online!

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat het tweede 2024-nummer van AMmagazine verschijnt; klaar om direct door te nemen, als leesvoer mee te nemen naar de camping of het strand óf om online eens door te bladeren.

Hoogtepunten tweede AMmagazine 2024

Enkele highlights in deze zomereditie:

  • ASN gaat na vijf jaar voorzichtig groeien haar rol als duurzame hypotheekverstrekker steviger invullen.
  • Antoinette Kalkman van Nationale Waarborg is kritisch op hypotheekadviseurs die geen verzekering adviseren bij een bankgarantie (en op huizenkopers die dit niet afsluiten).
  • De aflossingsvrije hypotheek is natuurlijk al veel langer onderwerp van gesprek, maar volgens Harrie-Jan van Nunen lijkt het einde van deze hypotheekvorm nu toch echt in zicht.
  • Vanaf thuisbasis Landgoed De Reehorst in Driebergen geeft Triodos vorm aan haar hypothekenambities en vraagt Kitty de Heiden zich af: zou je een huis met een slecht label eigenlijk nog wel mogen verkopen?
  • AM-columnist Jan Driessen maakt gehakt van het nieuwe beeldmerk van Aegon. ‘Het blauwe blok is ingeruild voor een diepzwart blok met daarin los zwevende zuurstokroze, rode en gele streepjes. Het krachtige ‘AEGON’ is vervangen door een zwak ‘aegon’’.

Lees het AMmagazine hier online!

Redactie

Redactie