De AMverzekeringsrally 2024 door het Brabantse landschap: de foto's

De AMverzekeringsrally 2024 door het Brabantse landschap: de foto's

Vorige week dinsdag verschenen ruim 45 dolenthousiast equipes aan de start van de derde AMverzekeringsrally. Dit jaar leidde de route door het prachtige Noord-Brabantse landschap. Vanuit Beachclub Sunrise in Best naar Kasteel Maurick in Vught en terug was er opnieuw een uitdagend rallyparcours uitgestippeld en bleek de competitie andermaal pittig. Uiteindelijk kan er maar één de beste zijn!

Fraaie editie door Brabant

Alle ingrediënten waren dit jaar aanwezig om van de AMverzekeringsrally 2024 een succes te maken. Men nemen: meer dan genoeg enthousiaste equipes, hier en daar wat zon, zo nu en dan wat regen, opspattende modder, prachtige natuur, een uitdagend parcours én een tussenstop op één van de prachtigste locaties van Brabant: Kasteel Maurick in Vught, vlakbij Den Bosch.

Al dat gerace, gepuzzel en gemeet werd na terugkomst in Beachclub Sunrise in Best (onder de rook van Eindhoven) beloond met een heerlijke barbecue en dito borrel. En voor sommige teams ook nog eens met een prijs....

En de winnaars zijn...

De drie beste teams van de AMverzekeringsrally 2024 die met een felbegeerde bokaal thuiskwamen waren:

Eerste plaats: René van der Borch tot Verwolde & Nol Römer
Tweede plaats: Marijn Moerman & Ronald van Weelde
Derde plaats: Ron Kruiswijk & Mark Reus

De foto's!

Gelukkig hebben we de foto's nog. Blik rustig terug op de AMverzekeringsrally 2024. Wellicht ben je zelf ook op de gevoelige plaat vastgelegd!

Op zoek naar je equipe?

Heb je je eigen equipe nog niet terug weten te vinden? De kans is levensgroot dat je jezelf tussen de foto's hieronder wel weet te spotten!

Redactie

Redactie

Marc van Erven een kwart eeuw aan het roer van ARAG Nederland

Marc van Erven een kwart eeuw aan het roer van ARAG Nederland

Marc van Erven viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als CEO van ARAG Nederland. Onder zijn leiding is ARAG uitgegroeid tot een innovatieve juridisch dienstverlener met een sterke focus op juridische toegankelijkheid en technologische vernieuwing. We spreken de CEO over de hoogtepunten, de maatschappelijke impact van ARAG en hoe het bedrijf zich voorbereidt op de toekomst.

Zo blijf je als verzekeringsbedrijf wendbaar 

Zo blijf je als verzekeringsbedrijf wendbaar

Slimme software stelt verzekeraars in staat om de acceptatie en afhandeling van claims te automatiseren. 'Wij automatiseren de routinematige taken, waardoor het kenniswerk voor de professionals overblijft', zegt Paul Veerkamp van Acumen dat samen met Linkit de slimme claimssoftware 4Sure ontwikkelde. Maar hoe blijf je verzekeringsbedrijf goed op de hoogte van dit soort technologische ontwikkelingen? Hoe blijf je wendbaar? Een event op 3 oktober biedt uitkomst.

Xandra ter Riet en Yasin Chalabi van Hiscox. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Hiscox: 'We trekken graag met intermediair op om maatwerk te bieden'

Iedere onderneming is anders en dus gaat het telkens om andere verzekeringsbehoeften. Daarom trekt Hiscox graag op met verzekeringsadviseurs die als geen ander hun klanten kennen. Xandra ter Riet-Lokkerbol en Yasin Chalabi: "Met de verzekeringsadviseur werken we nauw samen om specifieke oplossingen aan te bieden."

AethiQs: 'Neem maatschappelijke relevantie mee in je besluitvorming' 

AethiQs: 'Neem maatschappelijke relevantie mee in je besluitvorming'

De kransslagader van de maatschappij. Zo zien de oprichters en partners van AethiQs, Vijay Gangadin en Albert Smolenaers, de verzekerings- en pensioensector. Het bureau adviseert de sector over onder andere data-science & AI, risk, compliance en governance, transities, en alles rondom het actuariaat. Hoe profiteren klanten ervan dat bij AethiQs de mens centraal staat?