De Finance Run is dit jaar weer fysiek

De Finance Run is dit jaar weer fysiek
Twee nieuwe goede doelen voor de Finance Run: Kikid en Emma at Work.

Financials kunnen hun hardloopschoenen en trainingsschema's uit de kast halen, want de Finance Run gaat dit jaar definitief door. Op vrijdag 3 september verzamelen financieel professionals zich bij Restaurant de Bosbaan in Amsterdam voor de jaarlijkse wedstrijd.

De jaarlijks terugkerende Finance Run is hét hardloopevenement voor de financiële wereld. "Dit is een van de leukste runs in Nederland," vertelt Ben Gosman van de Finance Run. "Alles is geregeld: parkeren, douchen, lockers, eten, drinken, et cetera en het hardlopen natuurlijk. Er is een uitgebreide netwerkmogelijkheid voor iedereen die in de financiële wereld actief is."

CFO's, controllers, financieel dienstverleners en andere financiële professionals zijn daarom de eerste vrijdag van september bijeen om gemoedelijk te netwerken na hun loopprestatie van 5, 10 of 21 kilometer.

Voor iedereen toegankelijk

Uitgebreide netwerkmogelijkheid voor iedereen in de financiële wereld”

Dit evenement is toegankelijk voor iedereen: van ambitieuze sporters die een stevige halve marathon willen neerzetten tot mensen die de sfeer willen proeven en misschien hun eerste 5 kilometerafstand rennen, en van de junior medewerker tot aan de financieel bestuurder. Als het goed is, zijn er in september geen of heel weinig coronabeperkingen meer, waardoor het net-werken naderhand weer als vanouds verloopt.

"Vrijwel alles is in buitenlucht, alleen de kleedkamer en toilet zijn binnen. Je loopt in de natuur en als er alsnog een limiet komt, dan gaan we daarmee dealen. Maar we gaan ervan uit dat we de Finance Run nagenoeg zonder restricties kunnen organiseren."

Nieuwe doelen

De Finance Run is in eerste instantie in het leven geroepen om geld in te zamelen voor de stichting LEF. Inmiddels is de financiële behoefte van de stichting LEF afgenomen en daardoor is er nu ruimte voor twee nieuwe Goede Doelen, te weten Kikid (Kidid ontwikkelt projecten om jongeren meer bewust te maken én in hun eigen kracht te zetten rondom verschillende thema's zoals geld en schulden) en Emma at Work (Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst). Finance Run empowers young people! Inschrijven kan hier. 

Dit artikel is gesponsord door Finance Run. 

Klaverblad: succesvol verzekeren van grote agrarische bedrijven

Klaverblad: succesvol verzekeren van grote agrarische bedrijven

Het verzekeren van een groot agrarisch bedrijf vraagt om een aanpak die soepel en efficiënt verloopt. Dit is een vak apart, waarbij maatwerk en specialisme essentieel zijn. Klaverblad werkt nauw samen met verzekeringsadviseurs om alles op rolletjes te laten lopen. In dit artikel lees je hoe zij, aan de hand van een recente case, inspelen op de behoeften van agrarische ondernemers en adviseurs ondersteunen om hun klanten optimaal te bedienen.

Dewi Romijn, Tim Tupker en Karina Kwakkel.

Flyct: 'Klanten de hulp geven die ze nodig hebben. Dat is de meerwaarde van...

Waar verzeker je je voor? En waar niet voor? De afweging tussen risico's en kosten is lastig. Adviseurs willen hun klanten helpen, ook als ze niet verzekerd zijn. Dan is het goed om te weten dat ze met letselschade, maar ook met arbeids- of consumentengeschillen bij letselschadespecialist en rechtshulpverlener Flyct terecht kunnen.

Marc van Erven een kwart eeuw aan het roer van ARAG Nederland

Marc van Erven een kwart eeuw aan het roer van ARAG Nederland

Marc van Erven viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als CEO van ARAG Nederland. Onder zijn leiding is ARAG uitgegroeid tot een innovatieve juridisch dienstverlener met een sterke focus op juridische toegankelijkheid en technologische vernieuwing. We spreken de CEO over de hoogtepunten, de maatschappelijke impact van ARAG en hoe het bedrijf zich voorbereidt op de toekomst.

WoodWing Xtendis: betere controle over ongestructureerde data

WoodWing Xtendis: betere controle over ongestructureerde data

Voor veel organisaties is het ordenen van ongestructureerde informatie een fikse uitdaging. Van een verdwaalde gescande brief uit het verleden, tot actuele chatdiscussies; wie al die kennis niet op één centrale plek opslaat, werkt inefficiënt en dat leidt tot interne frustratie. Nog zorgwekkender is het risico op non-compliance; het niet voldoen aan wet- en regelgeving.