Nieuws en opinie

de Vereende

De Vereende/ schade- en verzekeringswerken nieuwe partner am:

De Vereende/ schade- en verzekeringswerken is per 1 januari 2017 partner van am:. Via dit partnership wil zij de aanwezige…


Over dit dossier

de Vereende

de Vereende

 

De vele activiteiten van de Vereende/ schade –en verzekeringswerken laten zich het best beschrijven als een kleurrijke ketting met een breed palet aan specialismen en kennis. Alle organisatieonderdelen houden zich bezig met risico’s die onverzekerbaar blijken of heel ingewikkeld lijken en met onverzekerde of bijzondere schades.

Onze ambitie voor de komende jaren is de markt laten weten dat de Vereende schade –en verzekeringswerken meer is dan alleen een regulier bedrijf in de verzekeringsbranche. De verzekeringen voor mensen met een bijzonder schadeverleden kennen de assurantieadviseurs wel, maar wij doen zoveel meer.

Op het gebied van bijzondere risico’s en schades willen we ons kenniscentrum uitbouwen. Door het vroegtijdig signaleren van ontwikkelingen en intensief volgen van ‘grote’ onderwerpen. De Vereende houdt onderwerpen, die een behoorlijke impact hebben op de sector, op de agenda.

Video's

de Vereende

Wij zijn de Vereende

De Vereende in een halve minuut Wie wij zijn, wat we doen en waarom we dat doen. Maak kennis met de Vereende en bekijk deze korte…
Er zijn nog geen blogberichten.
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.