Delta Lloyd en ONVZ bieden beste aanvullende verzekering

Delta Lloyd en ONVZ bieden beste aanvullende verzekering

Delta Lloyd en ONVZ komen als beste uit de bus als het gaat om de voorwaarden voor hun aanvullende zorgverzekeringen. Beide verzekeraars krijgen hiervoor 5 sterren in de productrating van zorgverzekeringen door MoneyView. Bij tandverzekeringen scoren Avéro Achmea en -opnieuw- ONVZ het best op voorwaarden.

Bij de aanvullende verzekeringen die maximaal scoorden op voorwaarden gaat het om de AV Comfort en AV Top van Delta Lloyd en de AV Superfit van ONVZ. Bij de tandheelkundeverzekeringen gaat het om de TV Royaal van Avéro Achmea en de Tandfit C/Tandfit D-verzekering van ONVZ. De prijs werd bij deze beoordeling buiten beschouwing gelaten.

Prijsbenchmark basisverzekeringen
MoneyView heeft ook een productrating afgegeven voor de basiszorgverzekering. Omdat de dekkingen van de basisverzekeringen in de uitkeringsvarianten natura en restitutie gelijk zijn heeft MoneyView hierbij alleen gekeken naar de prijs en niet de voorwaarden. Ook zijn voor de prijsbenchmark de collectiviteiten en een eventueel vrijwillig eigen risico buiten beschouwing gelaten. De vijf sterren voor de prijs van naturapolissen gaan naar Zekur (Gewoon Zekur, € 92,00), Univé (Zorg Select Polis, € 98,75) en De Friesland (Zelf Bewust Polis, € 99,95). Voor restitutiepolissen gaan de vijf sterren voor prijs naar  Zekur (Gewoon Zekur Vrij, € 105,53) en  FBTO (Basisverzekering Restitutiepolis, € 108,50).

 1. # Delta Lloyd en ONVZ bieden beste aanvullende verzekering #
  Gerelateerd nieuws:
  24september 2010
  Onderzoek AFM bij Cinjee
  nog gaande

  Reageer
 2. Zoals altijd worden er appels met peren vergeleken. Ieder jaar hetzelfde met de vergelijkers. Voorwaarden lezen is ook een vak.

  Reageer
 3. ONVZ wel maar dat kan met medische selectie en Delta Lloyd en Avero is pure onzin. Trouwens waarom dan ook niet gelijk Zilveren Kruis en Interpolis. Die hebben exact de zelfde voorwaarden. En dan nog effe schijnheilig de prijs buiten beschouwing laten, anders was De Amersfoortse de beste. Trouwens ook aanvullend.

  Reageer

Reageer

 
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.