Uitgever van VVP failliet

Uitgever van VVP failliet

Gisteren is het faillissement uitgesproken van Nijgh Periodieken, de uitgever in Schiedam van VVP, vakblad voor financieel adviseurs.

Bij Nijgh Periodieken werken zo’n 35 mensen. De curator laat aan RTV Rijnmond weten dat Nijgh de vraag de afgelopen jaren sterk zag afnemen.

Volgens hem is er bij meerdere partijen interesse voor delen van de uitgeverij  en worden de mogelijkheden voor een doorstart onderzocht, zo zegt hij tegen RTV Rijnmond. Nijgh Periodieken is onder andere uitgever van VVP.

 1. VVP start door! Deze maand nog bij een andere uitgever.

  Reageer
 2. Jammer, de diversiteit in vakbladen komt hiermee onder druk te staan. VVP heeft een eigen geluid. Spijtig dat ook hier blijkt dat een rendabel verdienmodel lastig is.

  Reageer
 3. Zorgelijk om te zien dat steeds meer ‘peilers’ omvallen in onze maatschappij. Nu weer de VVP 🙁
  Maar erger nog voor de mensen die zich er jarenlang voor hebben ingezet. Die wens ik dan ook alle sterkte toe.
  Ik hoop dat een doorstart voor hen het verschil maakt.

  Reageer
 4. Jammer hoor, we verliezen kleur op het palet van de vakinformatie. VVP heeft altijd duidelijk een eigen geluid en een eigen invulling gehad en niet te vergeten een echte visie op de financiële dienstverlening, Ik hoop op een doorstart.

  Reageer
 5. Ook hier kaalslag in de financiële branche. Nu de informatie voorziening VVP met diepgang, naast de kaalslag bij vakkundige mensen bij banken en verzekeraars.

  Dus IT info, beoordelingen en acceptatie. Minder vakkennis en branche kennis, standaardisering van financiële producten, minder maatwerk, minder aandacht en persoonlijk overleg bij beoordeling en acceptatie.

  Toverwoorden; “simpel snel en makkelijk!” Klopt aan de voorkant, maar is het kaalslag en dommigheid en we gaan collectief met z’n allen omlaag….weg kennis, vakmensen…..

  ja wordt een mooie, hele mooie toekomst zo…..

  Reageer
 6. Joost de Echte 19 oktober 2016, 19:14

  Spijtig, maar was al eerder een andere melding geweest 2 jaar geleden volgens mij

  Reageer
 7. Jeffrey Leichel 19 oktober 2016, 15:03

  Wat een ontzettend triest bericht. Heel veel sterkte voor de mensen daar, die ik heb leren kennen als ontzettend gepassioneerde vakgenoten.

  Reageer

Reageer

 
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.