Schouten Zekerheid neemt Boelaars & Lambert over

Schouten Zekerheid neemt Boelaars & Lambert over

Verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid heeft eind december 2016 collega-makelaar Boelaars & Lambert overgenomen. Door de fusie behoort de dienstverlener tot de top 5 van onafhankelijk intermediair.

Boelaars & Lambert is vooral actief op het gebied van transport- en logistieke verzekeringen, een portefeuille die goed aansluit bij Schouten Zekerheid, zo laat de verzekeringsmakelaar in een persbericht weten. “Door deze overname kunnen beide partijen door cross selling het dienstverleningspakket flink uitbreiden. De overname past uitstekend in onze strategie om een nog stevigere positie te verwerven op de Nederlandse verzekeringsmarkt: van transport tot pensioen en alles wat daartussen zit.”

Top 5 onafhankelijk intermediair
Boelaars & Lambert staat met een omzet van € 6,1 miljoen in 2015 op plaats 60 in de Top 100 Grootste Intermediairbedrijven. Schouten Zekerheid staat in die lijst op plaats 29 met een omzet van € 16,9 miljoen. De Rotterdamse verzekeringsmakelaar zakte afgelopen jaar uit de top 25, nadat de Duitse tak van Schouten Zekerheid, goed voor € 14,5 miljoen omzet, werd verkocht. Door de overname van Boelaars & Lambert behoort Schouten Zekerheid tot de vijf grootste onafhankelijke intermediairbedrijven.

Schouten Zekerheid telt na de overname 150 werknemers, die zullen werken vanuit kantoren in Rotterdam en Eindhoven. Boelaars & Lambert blijft onder zijn eigen naam actief. Beide ondernemingen zijn familiebedrijven.

  1. Mr. know it all 16 januari 2017, 09:31

    Weinig nieuwswaarde, de overname is begin 2016 al gedaan volgens ingewijden.

    Reageer

Reageer

 
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.