Ontduiker provisieverbod is uitvaartverzekeraar Florentis

Ontduiker provisieverbod is uitvaartverzekeraar Florentis

Florentis Uitvaartverzekeringen uit Enschede is de verzekeraar die betrokken is bij de ontduiking van provisieregels door ABF Adviesgroep en Edwin Loohuis uit Oldenzaal. 

Loohuis en zijn bedrijf kregen vorige week een boete van de AFM door een ongeoorloofde samenwerkingsovereenkomst met een verzekeraar. Er werd meteen gespeculeerd wie de verzekeraar zou zijn. Loohuis reageerde niet op telefoontjes en de AFM kon daarover niets zeggen.

In de wandelgangen werd Florentis echter al genoemd als de schuldige. Uit onderzoek van dagblad Tubantia blijkt dat het inderdaad om Florentis gaat. De AFM wil nog niet zeggen of ook tegen dit bedrijf maatregelen worden getroffen.

Florentis Uitvaartverzekeringen is eigendom van Florentis Holding BV, dat op zijn beurt weer eigendom is Uitvaartverzekering Twenthe BV.

 1. Als ik Enschede i.c.m. Ontduiken van regels, normen en waarden, dan moet ik altijd aan de oude Gelink jongens denken. Zitten ze hier soms ook weer achter? Leuk uitzoekklusje:
  http://amweb.nl/assurantiemagazine-1221720/nazaten-gelink-bezorgen-afm-en-curator-veel-werk

  Reageer
  • Ha ha, dat waren nog eens tijden! De vijf sterren hypotheek: geld toe. En gratis meubels, of was dat bij HCB of Kapitaalvisie? Er is inderdaad nog een aantal actief die het vak bij Gelink hebben geleerd, maar vooral in de kredietverlening. 800 euro voor een orv/ao advies in combinatie met een kredietje van 10.000 euri’s, dat zijn nl. in totaal vier adviezen. De vossen hebben hun haren verloren, maar niet hun streken.

   Reageer
 2. En dan is een excuus aan DELA wel heel erg op zijn plaats.

  Reageer

Reageer

 
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.