Faster Forward en Vision Value gaan samenwerking aan

Faster Forward en Vision Value gaan samenwerking aan

Automatiseerder Vision Value en softwarehuis Faster Forward gaan samenwerken. Vision Value biedt CRM-oplossingen voor financieel dienstverleners die worden ontwikkeld door Faster Forward. Beide partijen hopen hun klanten door de samenwerking nog beter van dienst te zijn.

Arno Groot Koerkamp, partner bij Vision Value, verwacht dat automatisering in de financiële dienstverlening een grote vlucht zal nemen. “Klanten waarderen een consistente en betrouwbare dienstverlening. Door de klant- en werkprocessen te automatiseren, kan de klant sneller en tegen lagere kosten geholpen worden. Het pakket van Faster Forward maakt dit mogelijk.”

Samenwerking
Groot Goerkamp geeft aan dat zijn bedrijf blij is met de samenwerking. “We zochten naar een innovatieve businesspartner die werk- en klantprocessen automatiseert door middel van workflows. Faster Forward bleek de enige softwareleverancier in Nederland die al zo ver is.” Faster Forward specialiseert zich in software voor financiële dienstverleners, die daarmee hun efficiency en klantgerichtheid kunnen vergroten. Ook André van Nieuwenhuijzen, algemeen directeur van Faster Forward, kijkt uit naar de samenwerking. “Vision Value heeft diepgaande kennis van de verzekeringsbranche en heeft bovendien jarenlange ervaring met ons Elements-pakket.”

 1. Ik sluit mij volledig aan bij Ernst Jan. Focus je ook op het waarmaken van beloftes aan bestaande klanten. Gemiddelde responstijd op een ticket is 4 werkdagen. Ik ben al op zoek naar een andere partij die wel nakomt wat ze beloven wat samenwerken met FF wordt helemaal niks.

  Reageer
 2. Hoe zit het met de samenwerking met Anva en Treso? Samenwerken is niet veel waard voor deze snelle Jelle club

  Reageer
  • Faster Forward 1 december 2016, 09:47

   Inderdaad “de waarheid” we hebben de samenwerkingen met ANVA en Treso gestopt. Hierdoor is iets anders moois ontstaan: De samenwerking tussen ANVA en Treso. Wij zijn blij dat we een stap terug hebben genomen zodat zij elkaar hebben kunnen vinden. Oh, wij lusten geen Snelle Jelle, liever een Bergse Koek!

   Reageer
 3. Zucht…. Eerst eens iets nakomen FF! Jullie doen enorm veel voor toekomstige klanten! ‘Nu nog de bestaande klanten oprecht bieden wat je beloofd’. En kappen met smaken op maatwerk gooien!!!!!!

  Reageer

Reageer

 
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.