am:events

Agenda 2017:

inspiratie en educatie voor de verzekeringsprofessional

 

Bekijk hieronder de am:events agenda. Wil je meer weten over één of meerdere am:events, neem dan contact met ons op.

 


9 maart 2017 – am:vrouwen 

Ook volgend jaar organiseren wij weer dit populaire am:vrouwen event. Op deze dag  presenteert am: de top 50 powervrouwen in verzekeringsland. Er wordt gedebatteerd over heikele onderwerpen en er vinden lezingen plaats over vrouwen die in beweging zijn gekomen.

Ga naar de eventsite en laat je gegevens achter


24 maart 2017 & 7 april 2017 – am:MBA in één dag + verzekeringsmasterclass

Méér dan 16.900 eerdere deelnemers aan ‘MBA in één dag’ ontdekten al hoeveel kennis je in één dag kunt opdoen. Ben Tiggelaar behandelt 8 meter managementboeken in 8 uur. Veel tips, veel verbeterkansen. Direct toepasbaar. Als je je aanmeldt via am: dan ontvang je naast een sessie door Ben Tiggelaar ook toegang tot een hooggewaardeerde verzekeringsmasterclass door Jeroen Kemperman van Achmea!

Ga naar de eventsite en laat je gegevens achter


27 juni 2017 – am:innosurance 

Kom naar am:innosurance 2017 en laat je inspireren door sprekers uit de internetwereld, maar ook door deskundigen die verder kijken dan vandaag. Ze geven houvast voor wat er op ons afkomt.

Ga naar de eventsite en laat je gegevens achter


21 september 2017 – am:hypotheken + am:hypothekendiner

am:hypotheken biedt in 2017 wederom podium aan topsprekers uit de hypothekenmarkt: zowel zwaargewichten uit de business als nieuwkomers in de branche. In 2016 waren er ruim 350 bezoekers. Zorg dat jij er in 2017 ook bij bent!

Ga naar de eventsite en laat je gegevens achter


21 november 2017 – am:dag

De am:dag is dé verzekeringsbranchedag. In 2017 organiseert am: de 27e editie in het Beatrixgebouw in Utrecht. Hier bekijk je hoe de am:dag er in 2016 uitzag. Noteer deze datum 21 november in je agenda!

Ga naar de eventsite

 


Savethedates

 

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.